Bredband, TV och telefoni

Våra lägenheter har ett öppet fibernät. Det betyder att du som hyresgäst själv kan välja leverantör för bredband, TV och telefoni.

På beställningsportalen Z-market jämför du priser från leverantörer, tar del av erbjudanden och beställer tjänster.

Det är du själv som installerar det material du beställt, om inte din leverantör tillhandahåller den tjänsten. All felanmälan av tjänster och mediaskåp skall göras till din leverantör av bredband/TV.

Mediaskåp och uttag

Samtliga lägenheter har medieskåp monterade. Där kan du förslagsvis placera din router. Bredvid närverksuttaget i vardagsrummet finns ett uttag (koaxial) för de analoga kanalerna.

Se vilka tjänster du kan köpa via beställningsportalen sala.zmarket.se.

Analoga TV-kanaler

SVT1, SVT2, SVT24, SVT Barnkanalen, SVT Kunskapskanalen och TV4 ingår i basutbudet senast fram till 15 november, därefter släcks det analoga nätet.

Från den 15 november krävs en digitalbox som du beställer gratis från Telia. I grundutbudet via digitalboxen ingår SVT1, SVT2, SVT barn SVT24, Kunskapskanalen, TV4, och Access TV.
Mer information kommer efter sommaren.

Driftstatus

Felanmälan

  • Analog TV och radio
    AT-installation 021-35 09 90
  • Fibernät och tjänster
    Kontakta din tjänsteleverantör

Länkar:
Z-market
https://sala.zmarket.se/privat/felanmalan

Frågor och svar

Om du inte har internetuppkoppling och lamporna på din router/utrustning lyser så ska du felanmäla detta till din tjänsteleverantör. Om internetutrustningen är helt släckt lägger du en serviceanmälan.

Tycker du att innehållet är bra?

Ge oss feedback så att vi kan göra vår information bättre.