Driftstörning i datatrafiken Just nu pågår en driftstörning som berör flera områden och påverkar internet och TV. Teknikerna är på plats och felsökning pågår.
Aktiv frysperiod inför systembyte 2023-11-23
Gamla hyresaviseringar, fakturor och betalningshistorik är inte överflyttat till nya Mina sidor. Kontakta oss så kan vi skicka ut en ny hyresavi/faktura, eller kom in till oss på Brunnsgatan 31 och hämta dessa på vardagar 13-16.

2023-11-22
Vi har problem med onlinebokning av tvättstuga. Vi har gjort en felanmälan och felsökning pågår.

2023-11-20
Salabostäder-appen som finns på Play butik och App Store fungerar inte längre och kommer att avpubliceras. Du kan starta den, men den är tom på uppgifter. Du kan installera vår webbplats och nya Mina sidor som en webb-app.

2023-11-17
Mina sidor är lanserat, som en del av systembytet. Läs mer om det i nyhetssektionen. Då frysperioden fortfarande är aktiv betyder det att vi enbart publicerar hyresobjekt sporadiskt för att testa systemet under kontrollerade former.

2023-11-16
Nu har vi infört en aktiv frysperiod i marknadssystemet (där du som kund idag hanterar dina uppgifter) inför vårt systembyte. Detta innebär att du inte kommer att kunna logga in i våra system tills vi aktiverar det nya systemet. Det innebär också att du inte kan säga upp avtal med BankID under denna period.
Frysperioden beräknas pågå i cirka fyra veckor, men vi gör allt vi kan för att aktivera det nya systemet så snabbt vi kan.

Kundservice håller öppet som vanligt under frysperioden.

Vi kommer att se till att du som behöver uppdatera dig under denna period automatiskt blir det.

När det nya systemet är aktiverat kommer du som söker lägenhet hos oss att behöva ladda upp inkomstintyg på nytt, då vi inte får med oss dessa i överföringen.

Alla poäng (köpoäng + eventuella boendepoäng om du är hyresgäst hos oss) kommer att föras över från det gamla systemet till det nya. I nya systemet finns inte stöd för boendepoäng, så inga nya sådana kommer att tillkomma. Endast köpoäng kommer att gälla framåt.

Bytestorget kommer inte att finnas i det nya systemet.

Tycker du att innehållet är bra?

Ge oss feedback så att vi kan göra vår information bättre.