Karl-Inge, ny reparatör på Salabostäder

Från skogshuggare via träindustrin har nu Karl-Inge Snellman tagit steget in som reparatör på Salabostäder. Karl-Inge tillhör teamet som ansvarar för Bryggeriet, Jakobsberg, Krigsfången och Ängshagen.

Porträttbild på Karl-Inge

Karl-Inge, ny reparatör

– Jag trivs bra på jobbet och det funkar fint. Det är trevligt folk här så det är inga problem om man behöver hjälp. Då ställer mina kollegor upp på en gång.

Karl-Inge har jobbat inom träindustrin där han hyvlat special-lister och kört last­maskin på P.O. Hiller trävaror i Runhällen. I grund och botten är han ­utbildad skogshuggare. Hemmavid driver Karl-Inge eget jordbruk med fokus på spannmålsodling och ­underhåller två bostadshus.

– Jag är van att lösa problem allt­eftersom de dyker upp och de enklare grejerna klarar man av att lösa själv. När man behöver el-behörighet eller någon annan typ av fackmansjobb tar jag hjälp eftersom jag inte får göra det själv. Det gäller självklart även på arbetsplatsen.

Karl-Inge beskriver sig själv som en glad person med positiv inställning.

– Jag brukar ha någorlunda lätt för att prata med folk och så är jag lite envis. Det känns viktigt för mig att slutföra de saker som hamnar på mitt bord.

– På fritiden trivs jag med att vara utomhus i naturen. När jag är hemma sitter jag inte i soffan och latar mig utan vill gärna ha något att göra. Jag är väl lite rastlös av mig. Jag har ett grund­intresse av att skruva maskiner och hålla på med mekaniska saker. Jag har också ett stort intresse för mat och tillagar framförallt viltkött och fisk.

Tycker du att innehållet är bra?

Ge oss feedback så att vi kan göra vår information bättre.