Projektarkiv

Dammgatan 19: Inflyttning

Den första maj var Salabostäder på plats för inflyttning, delade ut nycklar och svarade på frågor från nya hyresgäster.

Dammgatan 19: Besiktningar

Just nu pågår en massa olika besiktningar på Dammgatan 19. Vi börjar närma oss slutskedet innan inflyttningsdagen 1 maj.

Dammgatan 19: Köksmontage

Byggprojektet på Dammgatan 19 fortskrider. Hissen ska monteras denna vecka och även balkongmontaget. Vi sätter även fasadskivor på huset. Köksmontaget är i full gång.

Dammgatan 19: Väggar, badrum och hissförberedelse

Arbetet med Dammgatan 19 går vidare, trots bistra temperaturer och mängder av snöfall. Den femte våningen är färdigställd, och nu pågår arbete med el, ventilation och badrum. Målning av väggar har påbörjats och kassetterna är förberedda till badrummen, där även kaklingen nu är färdigställd.

Upprustning av innergården på Myntet (vid Berggatan)

Nu har ombyggnationen av innergården startat. Vår plan var att komma igång redan för ett år sedan men tyvärr drog upphandlingarna av entreprenör ut på tiden.

Dammgatan 19: nybygget på våning 5 pågår

Bygget på Dammgatan 19 är i full gång. Takstolarna på våning fem är på plats. Samtidigt fortgår även arbetet i lägenheter med gipsning, uppsättning av väggar och mattläggning pågår i badrum.

Dammgatan 19: Byggställningar och väderskydd på plats

Väderskyddet på taket hann komma på plats innan stormen Hans kom på besök, och det var verkligen ett skarpt test. Byggställningarna är även på plats.

Dolomiten – från lekplats till lek- och samlingsplats

”Vi såg ett behov av att kunna samlas, bortom enbart lek” säger Jill Lundbom, kvartersvärd på Salabostäder. ”Första grillningen spontaninträffade redan en timme efter att grillen hade monterats”.

Uppfräschad utemiljö på Stigaren

”Redan hösten 2022 påbörjades planerna på att göra om Stigarens utemiljö. Målet var att göra gården inbjudande och att matcha de nya framsidorna”, säger Sara Södereng, kvartersvärd i centrum på Salabostäder.