Nyhetsarkiv

Efter översvämningarna

Natten mellan fredag och lördag, 2-3 september, drabbades Sala av ett mycket kraftigt skyfall. På vissa håll kom det mellan 100-120 mm regn. Efter att vi nu fått kontroll på skadeläget har vi beslutat om evakuering av de drabbade lägenheterna på Dalhem.

Träffpunkten seniordag

Tisdag 3/10 kl. 9:30-15:00 hålls seniordagen i våra lokaler på Kaplanen.

Byte av fastighetssystem i höst/vinter

I september påbörjar vi projektstarten för att byta fastighetssystem. Systembytet kommer att innebära en del förändringar för dig som hyresgäst.

Höstschema för containrar

Snart ställer vi ut containrar i våra områden. Passa på att höststäda och rensa ur förråden.

Vi vill tacka alla som kom på vårt 125-årskalas!

Trots översvämningar och andra utmaningar lyckades vi på ett bra och säkert sätt genomföra vårt 125-årskalas tillsammans med Sala-Heby Energi. Vi vill tacka alla er som kom och firade med oss!

Silverslanten – ett stipendium för gymnasieelever i Salas skolor

Som ett bidrag till Salas 400-årsjubileum så har Salabostäder och Sala-Heby Energi, i samråd med kommunens skolchef, precis tagit fram stipendiet Silverslanten. Det syftar till att motivera och entusiasmera tredjeårsstudenter att fullfölja sina gymnasieutbildningar inom programmen ekonomi, natur, teknik, el- och energi samt bygg- och anläggning.

Vi söker en kundservicevikarie!

Nu behöver vi stärka upp med en kundservicemedarbetare.

En sammanfattning av åren 2013-2023

Då vi firar 75-år i år blickar vi tillbaka på vad som har hänt de senaste tio åren hos oss på Salabostäder.

Välkomna på 125-årskalas med Sala-Heby Energi och Salabostäder!  

På scenen: Tusse, och Aros Marshalls. Vi bjuder på korv och fika! Våra föreningar bjuder på aktiviteter i form av femkamp. Godisutdelning till alla som deltar! Arrangemanget är gratis och endast för kunder till Sala-Heby Energi, samt hyresgäster hos Salabostäder. Vi kontrollerar detta vid insläpp.