Vi lanserar en digital lägenhetsdeklaration och vår nya webbplattform ”Mina sidor”

För oss på Salabostäder är definitionen av ett modernt boende inte enbart lägenheternas standard. En minst lika viktig del är ekosystemet av tjänster kring boendet. Därför lanserar vi vår egen plattform ”Mina sidor” och en digital lägenhetsdeklaration.

Kvinna som sitter med en kopp kaffe och surfar på mobilen

Digitala tjänster – en del av ett modernt boende

Pandemin har påskyndat digitaliseringen i många branscher, och de krav och möjligheter som detta ger speglar givetvis människors förväntningar på övriga branscher.

Vi på Salabostäder tänker inte sitta i baksätet när pandemin accelererar digitaliseringen i samhället. Vi vill vara med och hålla i ratten.

Du som hyresgäst ska få möjligheten att själv kunna hantera och ta del av uppgifterna kring ditt boende. Genom att erbjuda relevanta tjänster vill vi höja upplevelsen för dig som bor hos oss och underlätta din vardag.

Vår egen digitala plattform

Vi har byggt en ny digital plattform kopplad till vår webbplats, med avsikten att samla våra digitala tjänster på ett ställe, med BankID som inloggningsmetod. Här kommer vi att lägga till fler digitala tjänster över tid.

Först ut i plattformen är lägenhetsdeklarationen. Du som bor hos oss har nu möjligheten att logga in och se din lägenhetsdeklaration. Vi tycker att det är en självklarhet att du som hyresgäst ska kunna se vad det är som påverkar din hyra.

Deltagare till vår digitala testpanel sökes!

Vi vill rikta ett stort tack till vår testpanel som hjälpt oss under utvecklingen av lägenhetsdeklarationen. I och med att vi kommer att utveckla fler digitala tjänster söker vi fler av våra hyresgäster som testare. Du behöver inte vara teknikkunnig – våra tjänster ska kunna användas av alla.

Testandet tar inte lång tid i anspråk och sker på distans, så du kan vara så mycket eller lite engagerad som du önskar. Ta chansen att vara med och påverka!

Låter det intressant? Anmäl dig till testpanelen

Relaterat innehåll:
Skaffa BankID
Läs ”Salabostäder – 2021 i siffror”
Systematisk hyressättning

Tycker du att innehållet är bra?

Ge oss feedback så att vi kan göra vår information bättre.