Nyhetsarkiv

Tips för att få svalka inomhus

Det är trist att klaga när vi äntligen får sommar, men det är lättare att hålla sig för skratt när det känns som att sova i en bastu när man gått och lagt sig. Här får du några tips på hur du kan motverka värmen inomhus.

Salabostäder önskar en trevlig sommar!

Även om vädret fortfarande är nyckfullt så kommer de varma dagarna tätare. Semesterperioden innebär också en lägre bemanning. Vi hoppas att ni har tålamod med oss då svarstiderna kan bli något längre.

Injustering av luftflöden på Johannesbergsgatan 1-11

Arbetet med att injustera luftflödena kommer att pågå under semestern och en bit in på hösten.

Försenad maskinleverans till tvättstugan på Berggatan 8

På grund av att leverantören inte vet när maskinerna kan levereras kan inte tvättstugan på Berggatan 8 öppna den 7/7 som vi hade planerat.

Salabostäder vinnare av Allmännyttans Digitaliseringsinitiativs utmärkelse ”Den vita älgen” i kategorin samverkan

Uddevallahem, Salabostäder och Gavlegårdarna vann Digitaliseringsinitiativets pris ”Den vita älgen” i kategorin samverkan ”Aktivering i Digitaliseringsradarn”.

Vi vill ha nöjda hyresgäster

Centrumteamet berättar om hur de jobbar med kundnöjdheten – ett arbete som genomsyrar hela Salabostäder.

Intervju med Emil Snellman och Robert Karlström

Nu kan ni läsa om våra nya reparatörer Emil och Robert. Intervjun är tagen från Välkommen hem nr 2 2022.

Nu har vi fått resultaten från radonmätningen 2022

Salabostäder gjorde en radonmätning, som innebär att radonpuckar placerades ut i lägenheter under sextio dagar. Sedan skickades radonpuckarna för analys. Resultaten har nu inkommit, hälsar byggprojektledare Anders Olofsson.

Salabostader.se har ett appskal (PWA)

Salabostader.se bygger på PWA-teknik. Vad betyder då detta? Jo, det betyder att du kan få de flesta fördelarna som en vanlig mobilapp har, som lättillgänglighet, säkerhet och aktuellt innehåll utan att du behöva köra uppdateringar via en traditionell app-butik som iTunes och Google Play.