Nyhetsarkiv

Vi söker dig som vill bli vår nya systemförvaltare

Du ansvarar för att på ett strategiskt sätt utveckla och förvalta våra it-system, i nära samarbete med våra superanvändare.

Hyrorna för 2024 är klara

Trots flera förhandlingstillfällen lyckades vi inte träffa en överenskommelse med Hyresgästföreningen (HGF). Hyresmarknadskommittén avgjorde ärendet och höjningen blev då 5,4%.

Allaktivitetshuset på Berggatan 10 invigs idag!

Efter en tids renovering och lokalanpassning på Berggatan 10, så öppnas dörrarna för aktivitet. Bandet klipps klockan 17:00!

Var försiktig med försäljare som ringer på

Det har kommit till vår kännedom om en försäljare av dörrkikare, låskåpor med mera, som säger sig vara utskickad av oss. Det stämmer inte.

Dags att söka sommarjobb!

Är du i åldern 16-19 år och letar efter ett sommarjobb? Vi på Salabostäder anställer fler än 20 ungdomar under sommarperioden varje år. Vi kan erbjuda arbete i en månads tid uppdelat på två perioder.

Salabostader.se – 2023 i siffror

Vi lanserade ”nya” www.salabostader.se i februari 2021. Här summerar vi webbens 2023 i siffror.

Vi söker en drifttekniker!

Vi söker dig som vill utveckla bolagets fastighetsbestånd på värme- och energisidan.

Läs årets sista ”Hallå där” med Mikaela Jansson

Läs intervjun med Mikaela Jansson från senaste numret av Välkommen hem.

Preliminär hyreshöjning 2024

Hyresförhandlingen avseende 2024 års hyra är inte klar. För att undvika problem med retroaktiva hyror har en överenskommelse gjorts med Hyresgästföreningen om en preliminär hyreshöjning vilken ska gälla under tiden som hyresförhandling pågår. Det innebär en generell höjning med 4% från 1 januari i år som fördelats ut med hjälp av vårt hyressättningssystem.