Byte av fastighetssystem i höst/vinter

I september påbörjar vi projektstarten för att byta fastighetssystem. Systembytet kommer att innebära en del förändringar för dig som hyresgäst.

  • Boendepoängen kommer att sluta adderas till den vanliga köpoängen, då det inte kommer att finnas systemstöd för det när vi gått över till det nya systemet. Detta är inte något vi kan påverka. Du som är hyresgäst hos oss får såklart behålla den boendepoäng (och köpoäng) som du redan har samlat ihop.
  • Våra digitala tjänster så som tvättstugebokning kommer att få ett minimalt driftuppehåll när vi pekar om kommunikationen mellan systemen. Då vi ännu inte har en exakt tidpunkt ber vi dig att hålla utkik på salabostader.se för info.
  • Mina sidor kommer att få ett uppdaterat utseende och i och med detta fasar vi ut appen, som slutar att stödjas av vår leverantör. Det går dock utmärkt att lägga till vår hemsida som webbapp på din hemskärm i mobilen.
  • Inga inkomstintyg etc. kommer att följa med över vid systembytet. Det innebär att du som kund måste ladda upp dessa dokument igen.

Tycker du att innehållet är bra?

Ge oss feedback så att vi kan göra vår information bättre.