Progressiv Webb App (PWA)

Salabostader.se bygger på PWA-teknik. Vad betyder då detta? Jo, det betyder att du kan få de flesta fördelarna som en vanlig mobilapp har, som lättillgänglighet, säkerhet och aktuellt innehåll utan att du behöva köra uppdateringar via en traditionell app-butik som iTunes och Google Play.

PWA är en utbredd teknik

Det spelar ingen roll om du använder iOS eller android som operativsystem i din telefon. Allt som behövs är en modern webbläsare som exempelvis Firefox, DuckDuckGo, Chrome eller Safari.

Fler och fler, även bland våra leverantörer, väljer att gå PWA-vägen istället för en traditionell app just för att det är kostnadseffektivt, plattformsoberoende och uppdateringar sker i realtid. Man behöver alltså inte gå genom Apple eller Google för att få ut den senaste uppdateringen till användarna.

Den traditionella ”Salabostader AB”-appen avvecklas

Som en följd av att vi utvecklar vår webbplats inom ramarna för PWA och fler digitala tjänster kommer vår gamla app ”Salabostader AB” som är publicerad i Google Play och iTunes att avvecklas.

Du kan redan nu ladda ned vår hemsida i PWA-form på din hemskärm för att vara säker på att få de senaste uppdateringarna och funktionerna direkt i mobilen.

Tycker du att innehållet är bra?

Ge oss feedback så att vi kan göra vår information bättre.