Laddningsplatser för elbilar invigda

I oktober drog vi tillsammans med Sala-Heby Energi igång ett projekt om laddningsplatser för elbilar. Idag invigde vi dem.

Mot en fossilfri marknad

Trenden att äga en elbil blir allt vanligare. Inom loppet av två år kommer det lanseras fler än 120 modeller av el- och hybridbilar. Enligt en undersökning av SIFO kan 9 av 10 tänka sig en elbil som nästa tjänstebil.

Enligt den nationella prognosen kommer 50% av alla fordon att vara laddbara år 2030. Utvecklingen går alltså mer mot en fossilfri marknad när det gäller fordonsbranschen. Samtidigt bor hälften av Sveriges befolkning i lägenheter vilket kan innebära problem att inneha en egen laddplats.

Möjlighet för dig som hyresgäst

Nu utvecklar vi nya möjligheter för hyresgäster att möta framtiden med elbilar. Vi undersöker därför efterfrågan av elbilsladdning i ditt område. En av våra viktigaste uppgifter som hyresvärd och energibolag är att se till att våra kunders behov uppfylls.

Intresserad av en laddplats? Vi har byggt de första 4 laddplatserna för våra hyresgäster i centrum och vill nu gå vidare – vill du?

Maila ditt namn och adress till kundtjanst@sheab.se eller ring 0224-576 80.

Salabostäder AB & Sala-Heby Energi AB

Invigning av laddplats på området Stigaren