Mina sidor har fått ett nytt ansikte

På Mina sidor finns relevant information för dig som hyresgäst och sökande gällande kötider, avtal, betalningar och ärenden. Som hyresgäst kan du även registrera felanmälningar och ta emot meddelanden från oss på Salabostäder AB avseende drift, nyhetsutskick och mycket annat.

Som sökande kan du göra och följa dina intresseanmälningar, ta del av visningsinformation och signera avtal om du blir aktuell som hyresgäst. Du hanterar hela din sökandeprocess digitalt på ett enkelt och smidigt sätt.

Under menyn ”Kontaktvägar” på Mina sidor kan du själv styra över hur du önskar att bli kontaktad av oss. Relevant information kommer alltid att skickas ut till dig som notifieringar till Mina sidor.

Tänk på att e-postadress är en viktig kontaktuppgift för att kommunikationen från oss ska fungera,  många meddelanden kommer endast skickas via e-post och/eller som Mina sidor-notifiering.

Du behöver ladda upp inkomstintyg och lägga till medsökande om det är aktuellt för dig, då dessa uppgifter inte fördes över i systembytet. Utan inkomstintyg kan du inte gå vidare i uthyrningsprocessen.

Så här gör du för att komma in på Mina sidor första gången:

  • Har du inte varit kund hos oss tidigare registrerar du dig. Det kan du göra med BankID om du har det (välj Logga in med BankID).
  • Saknar du BankID/fullständigt personnummer så hör av dig till oss så får du en aktiveringslänk via e-post.
  • Om du administrerar någon annans sökande/hyresgästsidor vill vi också att du kontaktar oss.

Vänligen notera att du inte kan använda samma inloggningsuppgifter som du gjort på våra tidigare hyresgästsidor.

Du ansvarar själv för att hantera dina inloggningsuppgifter på säker sätt. Har du redan loggat in/registrerat dig enligt ovan så kan du bortse från det här meddelandet!

Välkommen in och bekanta dig med våra nya Mina sidor!

Tycker du att innehållet är bra?

Ge oss feedback så att vi kan göra vår information bättre.