Hej och välkomna till nya salabostader.se!

Hej och välkomna till nya salabostader.se! Jag heter Patrik Karlsson och är kommunikatör på Salabostäder. Det är jag som är webbredaktör för webbplatsen och som tillsammans med en intern projektgrupp har reviderat, förenklat och omstrukturerat innehållet på sidan – allt för att det ska vara så lätt som möjligt för dig som besökare att hitta den information som du behöver.

Med hjälp av en intern och en extern testpanel har vi testat struktur och innehåll för att göra din upplevelse så bra som möjligt.

Salabostader.se är mer lättillgänglig än någonsin och är nu designad för mobiltelefoner i första hand, eftersom cirka 70 procent av våra besökare använder en mobiltelefon för att surfa in på webbplatsen.

Med vårt kraftfulla sökverktyg hittar du direkt på sajten och får ordförslag redan från andra inknappade bokstaven. Trots det har vi satsat lite extra på en tydlig meny, för att det ska vara lätt att förstå webbplatsens övergripande struktur.

Vi har sorterat informationen i sex huvudsakliga delar. Under ”På gång”-menyn samlar vi aktuella nyheter och projektinformation under ett tak.

Under sektionen ”För bostadssökande” finns informationen för dig som vill se vilka områden våra lägenheter är belägna på och hur du kommer igång med ditt bostadssökande – från registrering till hyresavtal. Det är också här du kan se vilka lediga lägenheter som finns.

Avdelningen ”För hyresgäster” är den informationstätaste delen av webbplatsen. Här har vi samlat all information du som boende hos oss kan tänkas behöva – från inflytt till utflytt och allt däremellan. Här hittar du också en undermeny som heter ”Rättigheter och skyldigheter” där vi samlat information som exempelvis bostadsanpassning, hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll, sophantering och trivselregler.

Under sektionen ”Vi är Salabostäder” hittar du information om oss som företag. Här kan du bland annat läsa om vilka som sitter i styrelsen, vilka som jobbar här på Salabostäder, och därmed vem som är kvartersvärd på ditt område. Du kan även läsa om vårt miljöarbete och hur vi jobbar med boinflytande.

Under kontaktsektionen hittar du våra kontaktuppgifter, telefonnummer för akut felanmälan, serviceanmälan och störningsjouren.

Menyn ”Frågor och svar” innehåller alla specialfrågor som kanske inte berör den typiske besökaren, men som kan vara väldigt viktiga för enskilda besökare. All sådan information har vi lyft bort från texterna i de olika avdelningarna, som besvarar de vanligaste frågorna. På så vis blir den generella informationen tydlig och relevant för så många som möjligt. ”Frågor och svar” kommer att byggas ut baserat på era sökningar på webbplatsen och detaljfrågor som kundservice fångar upp i sitt arbete.

Jag hoppas att du som besöker webbplatsen kommer att uppskatta den. Har du synpunkter på hur vi kan göra den bättre är du mer än välkommen att höra av dig till oss.

Vi ses!