Sök
Sök
Mina sidor

Vikarie till kundtjänst

Salabostäder är ett företag med en lång historia. Det som kan betecknas som bolagets födelsedag är den 26 februari 1948 då den första styrelsens funktionärer utsågs. Idag 69 år senare förvaltar företaget ca 2 663 lägenheter och har gått från att vara stiftelse till att vara Aktiebolag med Sala kommun som ensam ägare. Bolaget är som allmännyttigt bostadsbolag medlem i SABO.

 

Vi söker dig som vill bli vår vikarie i kundtjänst

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta att hyra ut enligt gällande regelverk och då hantera kontraktskrivning, uppsägningar, överlåtelser, andrahandsuthyrningar och direktbyten. Det ingår även nyckelhantering och att administrera felanmälningar. Du bemannar kundtjänstreceptionen och ger service till våra kunder via telefon och mail. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant gymnasieutbildning. Du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel, samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Då vi är en liten organisation är det viktigt att du som person har ett positivt och flexibelt sinnelag, är initiativrik, driven, strukturerad, noggrann, social och prestigelös. 

Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid med start omgående dock senast 1/6 fram till 31/8 med eventuell möjlighet till förlängning.

 Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till anna-lena.danneby@salabostader.se märkt ”Ansökan sommarvikarie kundvärd ” i ämnesraden. Sista ansökningsdag är 13 maj 2018.